Brza prodaja: Kako trgovati na sajtu Hitnaprodaja.com

Brza prodaja i brza kupovina

Koliko su Vaši oglasi bili vidljivi do sada?

Sajt Hitnaprodaja.com je idealno mesto za prodavce koji od sada mogu postaviti BESPLATAN oglas za proizvod ili robu koju žele HITNO I ODMAH da prodaju.

Takođe, sajt je savršeno mesto i za kupce koji mogu pronaći sve što im je potrebno po veoma povoljnim cenama. Oni mogu dodatno korigovati cene, na osnovu dogovora (cenkanja) sa prodavcima.

Cilj sajta je brza prodaja i brza kupovina.

Kako prodavati na sajtu

Svi oglasi na ovom sajtu namenjeni su HITNOJ PRODAJI. S tim u vezi, cene Vaših proizvoda i roba trebalo bi da budu niže u odnosu na redovne tržišne cene. Izuzetak mogu predstavljati slučajevi kada prodajete robu koja je veoma retka na tržištu.

Primer:

Recimo da je predmet Vaše prodaje polovni Apple iPhone 6. Uzmimo da je prosečna cena novog iPhone 6 u prodavnicama 700 €. Cena polovnog iPhone 6 na drugim oglasima je 600 €. S obzirom da Vam je hitno da prodate, cena Vašeg polovnog telefona trebalo bi da bude barem 5% niža, tj oko 570 €. Kupci će Vam se javiti a Vi bi trebalo da budete otvoreni i za sve ponude Vaših potencijalnih kupaca.

Kako kupovati na sajtu

Kao što je već rečeno, cene na ovom portalu su većinom niže u odnosu na redovne tržišne cene a prodavcima je cilj hitna i brza prodaja. Budućim kupcima je potrebno da budu brzi i da na vreme pronađu i kupe ono što im je potrebno.

Kupci mogu prodavcima ponuditi i nižu cenu od navedene (cenjkati se) i na taj način pokušati da dobiju bolje uslove. Dogovori oko cena bi trebalo da protiču u fer i korektnim odnosima.

U zavisnosti od hitnosti prodaje, prodavac i kupac se mogu dogovoriti o korekcijama cene robe i proizvoda koji su predmet prodaje.

Primer 1:

Pretragom sajta hitnaprodaja.com pronašli ste polovni iPhone 6 koji Vam se dopada. Cena tog telefona je 570 €, što je niža cena nego u drugim oglasima. Pozivate prodavca odmah i kupujete telefon po navedenoj ceni. Prodavac je zadovoljan brzom prodajom a Vi ste zadovoljni što ste dali manje novca nego što ste planirali.

Primer 2:

Isti mobilni telefon Vam se veoma dopada, međutim Vaš budžet je manji od tražene sume (ili možda želite da prođete jeftinije). Predlažete prodavcu da Vam koriguje cenu za 20 €. On se slaže sa cenom i Vi dobijate telefon za 550 €. Ponovo ste i Vi i prodavac zadovoljni transakcijom.

Kao što možete videti, trgovina na sajtu hitnaprodaja.com funkcioniše jednostavno. Potrebno je samo da postavite Vaš oglas uz uslove koji će Vama odgovarati a biti interesantni kupcima. Kupci moraju biti brzi i ugrabiti priliku da kupe Vaš proizvod pre drugih.

Nadamo se da će Vam naš sajt biti od velike pomoći i da ćete uživati trgujući na

hitnaprodaja.com